Ebba Lagerström

Ebba Lagerström heter jag och är glad 14-årig tjej från oxelösund. Jag är född den 23 maj 2000 och har älskat djur så länge jag kan minnas. Jag har alltid tjatat om en massa olika djur, och just nu har jag fyra kaniner som jag tävlar aktivt med i hoppning.

Jag är en hästtjej ända ut i fingerspetsarna, om jag säger något annat ljuger jag kan jag säga. När jag var jätte liten hade jag inget speciellt intresse för just hästar, men en sommar sa jag bara rakt ut till mina föräldrar ” Jag vill börja rida ”. På den vägen är det, nu sitter jag här, snart nio år senare och kan aldrig drömma om ett liv utan hästar. Jag tävlar i både dressyr och hoppning med min favorit häst Betty och årets mål är att komma ut lokalt.

DSC_1904
(
 Här är jag och min ena kanin Olli. )

Jag har ett liv utanför stallet också, och då umgås jag mycket med vänner, jag pluggar en del och har ett stort intresse för mode och design. Det är bara på hobby nivå, men jag älskar att planera hur jag vill fixa om mitt rum, hur mitt framtida hus ska se ut m.m. Jag vill inte jobba som designer, men det är något som roar mig nu alla fall.

Jag har bloggat sen jag varit 11 år, det blir tre år i år. Min blogg har alltid haft som huvudämne hästar, jag har alltid velat haft en blogg med så mycket hästar som bara möjligt i. Men nu har jag tänkt om och vill mera ha en livsstils blogg. Min livsstil har mycket hästar i sig, men då behöver jag inte känna mig lika tvinga till att skriva om hästar hela tiden.

Här kan ni läsa om allt i alla fall, hur det är att heta Ebba Lagerström och vara ridskoleryttare, hur man faktiskt tänker när man är en tonåring och hur det känns att inte kunna få något man så gärna vill ha. Detta är vår resa tillsammans och mitt ända motto är att ”alla kan lyckas” – du ska alltid tro på dig själv, för du är grym oavsett vad som händer. 

IMG_1970 DSC_2008

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>