När man vaknar dagen efter och är sjuk..

Jag hade en underbar julafton i går, kunde verkligen inte blivit bättre. Men idag vaknade jag och var sjuk.. Asså nej nej nej. Det här var inte planerat, nu ska jag säkert slösa en vecka av lovet och vara sjuk. Fy så tråkigt.

Jag började gårdagen med en mysig uteritt, Ludde var iklädd i renhorn vilket han inte uppskattade så jätte mycket. Men han var väldigt gullig. Han uppskattade knäckebrödet väldigt mycket mera. Det jag gillar med hästar är att dem är så lätta att göra otroligt glada. Ger man Ludde en godisbit blir han som ett barn på julafton. Han blir så glad och stolt märker man. Sötisen. ❤️ 

Kvällen spenderades med släkten, så mysigt. Vi åt julmat, önskar att jag kunde säga att den var god men det var den inte haha. Jag och min kusin kollade på film, pratade massor och hade det allmänt bra. 

För mig är julen underbar och det gör helt ärligt ont inom mig över tanken att inte alla barn får uppleva samma otroliga jul som jag har fått göra alla år. Att barn far illa överhuvudtaget är svårt för mig att förstå, och jag önskar att alla barn kunde få uppleva samma fantastiska kärlek och värme som jag alltid fått. Sen önskar jag också att den barn som faktiskt har det bra hade tänkt lite mera på dem som inte har det. 

Jag hoppas att alla som läser detta inlägg hade en fantastiskt fin jul, precis som jag alltid haft. ❤️ 

   
  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>