Idag blev det mysdag!!

Ludde var jätte lerig när jag kom ut till honom, inget ovanligt alls. Men klockan rann iväg så mycket när jag borstade honom. Så jag skippade faktiskt att rida honom. Jag mår inte så bra idag och det blåser skit mycket ute. Då kan han bli lite på tårna och jag orkar helt ärligt inte med det idag. Men att bara stå och borsta och pyssla var också mysigt.

I morgon kommer Ludde och hans två hagkompisar byta hage för den dem står i nu är helt bedrövlig. Den är så lerig att man knappt kan gå i den. Varje gång jag kommer ut ser han ut som ett monster. Nej usch, det är verkligen inte roligt alls. Jag har fobi för att rida på en skitig häst. Jag tycker att har man en häst så ska den vara ren. Men ibland är det bara blunda och borsta bort det värsta och rida ändå. Om han skulle vara kliniskt ren varje gång ( som jag egentligen vill ) skulle jag aldrig någonsin hinna rida. Så ska bli otroligt skönt att få byta hage nu, så slipper man kanske det värsta i alla fall.

Dagen har annars varit så lugn så. Jag har inte gjort så jätte mycket utan bara suttit hemma och slappat. Jag mår inte alls bra nu, så surt att bli sjuk på lovet. Jag blir alltid det, jätte tråkigt.

Nej nu ska jag sätta mig och planera lite inför 2016, tror det kommer bli ett grymt år!

IMG_7046IMG_6051

 

Tillbaka till när det var sommar, varmt och man inte hade ett ända bekymmer i världen förutom ens solbränna!!!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Idag blev det mysdag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>