Höjdpunkterna från 2015 ( del 1 )

Första höjdpunkten var min födelsedag, för Ludde är min födelsedagspresent. Även fast vi hade pratat om det innan som var inget bestämt. Så jag fick i födelsedags present att hyra en ponny som passade mig från Karlshem. Så några veckor efteråt åkte vi upp till Ekerö för att förhoppningsvis hitta en ponny jag skulle trivas med. Först fick jag pröva en ponny som hette Tyra, super söt liten häst. Men inte alls i min smak, hon var väldigt kort i steget och inget klickade. Så då sa dem att jag skulle få pröva Ludde, och även fast han inte var det jag kanske hade tänkt mig att jag skulle ha, var han den bästa jag kunde få. Så då blev det bestämt att jag skulle ha honom som min hösten-våren.
Den största höjdpunkten när det gäller detta var ju självklart när vi hämtade hem honom. Jag fick ju gå ett helt sommarlov och bara vänta och vänta på honom. Men tillslut åkte vi upp igen och tillbaka kom jag med världens finaste ponny! Detta är ju helt klart det bästa som hänt under hela året, vilket ni kanske kan förstå. Även fast vi inte skulle köpa honom och jag visste att han ”bara” är en hyrponny var det en mäktig känsla att få hämta ”sin” häst. Ni som har gjort det förstå, ni som inte har gjort det kan nog föreställa er!

DSC_2144 DSC_2145 

Detta var från provridningen, han är så fin!

En annan höjdpunkt under året var ridlägret jag var på. Det är det bästa ridlägret jag har varit på, jag hade det så kul och träffade en massa nya kompisar. Hela veckan bara rusade förbi med massa glädje och skratt. På lägret fick jag en ponny som heter Frida. Hon var också en dröm på fyra ben kan jag säga, wow vad fin hon var. Jag hade det så roligt tillsammans med Frida, ledarna och alla kompisar.
Nästa sommar ska ja tillbaka på samma läger, med nästan samma människor. Jag hoppas på att jag kommer få Frida igen och det kommer bli minst lika bra nästa år som det var det här året.

IMG_9682 IMG_9687

Översta bilden är på Frida och den under är på en häst som heter Mini. Jag hade Mini en dag på lägret också!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>