Dan före dopparedan 

Jag har fortfarande inte så mycket julkänsla med tanke på att det är lika varmt nu som det var på midsommar. Jag har i alla fall fått upp lite julpynt i mitt rum nu. Så lite bättre känns det.

Idag hade jag ett litet markarbete pass med Ludde. Jag gjorde det väldigt lätt och hade han rolig övning bara för att få skoja lite. Så vi blandade skoj med seriös dressyr. Jag tycker att det är ett bra upplägg för då tröttnar aldrig hästen. Ludde tycker inte att det är så roligt att harva runt och runt på ridbanan. Därför försöker jag alltid växla mellan olika övningar så att han inte ska tröttna. En häst som har tröttnat börjar tjafsa och tjafs leder inte till något annat är negativ stämning. Han skötte sig bra i alla fall. 

Nu sitter jag och kollar på uppesittarkvällen som precis har börjar. Hoppas självklart på miljonvinsten men det är nog inte så speciellt troligt. 

Imorgon väntas en uterink tidigt på morgonen. Inte precis det jag hade önskat, men ändå väldigt mysigt. 

   
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>