Morgondagens planer!

Imorgon tar jag en rätt tidig buss ut till Ludde och jag tänkte rida lite markarbete. Jag har inte rikigt bestämt mig ännu för vad jag ska fokusera på? Antingen så blir det mycket galoppbommar eller upphöjda travbommar. Tror jag kör någon form utav galoppövning så att han verkligen får arbeta igenom sig. I över morgon ska vi rida ut så då passar det bra om han får arbeta ordentligt dagen innan. 

Något Ludde tycker är väldigt kul är olika former av serier. Kan vara hoppserier eller bara bomserier. Därför blir det extra kul att göra sådana övningar. 

Efter stallet ska vi sätta upp julgranen. Det gör vi alltid dagen före julafton. Jag är faktiskt inte så jätte taggad på julen i år. Jag känner mig inte helt kry i kroppen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk lagom till julafton. 

Nu ska jag sova, god natt. 

   
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>