Jag blir så glad och stolt!

Jag blir alltid lika glad och stolt när jag ser att Ludde förstår och tycker att det är riktigt kul. Han Hr blivit så positiv till arbetet och är alltid pigg och gla. Min ögonsten!

Idag prövade jag att longera honom igen. Det gick så otroligt bra och han var så duktig. Idag hade jag ett spö vilket jag inte hade igår. Jag behövde bara använda det i början för att han skulle förstå. Sen när han väl fattade blev han jätte pigg och glad! Han är så söt, för varje gång han får beröm blir han så glad och stolt. Det är det bästa känslan som finns, att få se att han är stolt och nöjd över sig själv. Åh, vad jag gillar denna lilla ponnyn! ❤️❤️ 

  
Han är så vacker i mina ögon!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>