Väldigt blandade känslor

Just nu har jag väldigt blandade känslor för skolan. Jag går i nian nu, mitt sista år i grundskolan, sista året där det är lag att gå i skolan. Ibland känns det som att jag aldrig kommer kunna lämna den här skolan, klassen, jag tror ni förstår. För ibland har man ju underbara stunder när alla börjar skratta och ingen kan sluta, i de stunderna är det jobbigt att tänka tanken att snart måste jag lämna detta.

Samtidigt ska det blir sååå skönt att få byta skola, få en ny klass och förmodligen träffa nya kompisar. Jag börjar känna mig färdig med grundskolan. Nu vill jag vidare och få känna på gymnasielivet. Jag tror att jag kommer trivas ännu bättre på den gymnasieskolan jag ska gå på nästa höst. Jag har redan bestämt vilken linje och skola jag ska söka till efter jul. Det är en skola med höga antagnings poäng och jag har kämpat sen sjua för att få dem poängen. Den här termin har jag faktiskt höjd mig i sju ämnen vilket är så otroligt roligt. För jag har verkligen kämpat och jag har velat gett upp så många gånger. Jag trodde verkligen inte att det skulle löna sig, men nu har det faktiskt gjort det. Och jag om någon är lycklig.

Jag vet absolut inte vad jag vill bli när jag blir stor? Jag vet egentligen inte varför jag vill gå ekonomilinjen heller? Jag har bara fått uppfattningen att det är en bra grundlinje om man inte vet vad man vill bli när man är stor.

IMG_7427

Gammal bild från förra sommaren, saknar.. <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>