Nu vill jag också ha lov

Är lite avundsjuk på alla er som redan har fått lov. Jag vill också vara ledig nu och kunna vara hos Ludde hela dagen. Jag hoppas verkligen att det tänker vara såhär varmt hela lovet så att det verkligen går att träna ordentligt. Ludde har fått ta det lite halv lugnt nu eftersom vädret har växlat så mycket. 

Idag ska han skos, men jag tänkte longera honom innan så får han motionera bort eventuell träningsvärk från igår. Han är inte van vid att hoppträna borta så det blir ju väldigt mycket för honom. Men jag är så stolt att mitt hjärta nästan spricker! 

   
 
❤️❤️❤️❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>