Mitt bästa bloggtips

Jag har bloggat i så många år nu, jag hr skriva så många inlägg så jag börjar faktiskt få lite koll på vad som är populärt och inte, och nu tänkte jag dela med mig av mitt bästa och ärligaste tipset som jag tycker är jätte viktigt.

Man ska blogga för att man tycker det är kul, absolut inte för att man känner sig pressad eller tvingad. Utan enbart för att det är roligt. Jag har så många gånger tvingat mig till att skriva och försöka vara ordentligt och uppdatera regelbundet, jag trodde verkligen att det var framgången till en stor blogg. Men nu har jag ändra min uppfattning helt. En blogg ska vara levande och jag vill märka att människan som sitter bakom skärmen faktiskt tycker att det är roligt att skriva. Sen om man skriver tre gånger varje dag eller varannan dag spelar inte så stor roll faktiskt.

Kom ihåg detta nu, det ska alltid vara roligt, för då kommer det bli roligare att läsa också. Vill man inte blogga, nej, gör inte det då, för du är levande och en blogg som också är levande är alltid mycket roligare. 

DSC_2008 DSC_2138

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>