Uppe med tuppen!

Båda mornarna den här helgen har blivit väldigt tidiga. Många skulle nog tycka att det var jobbigt att hela tiden behöva gå upp så tidigt, men jag tycker det är jätte skönt verkligen. Stallet blir klart i god tid sen har man hela dagen kvar för en massa annat. Idag ska vi hu dessutom på hoppträning och jag såg igår att Ludde hade rullat.. Ahh. Han var så ren och fin innan och nu ser han ut som ett lermonster. Typiskt honom. Så vi får se hur ren han blir idag. 

Annars ska jag inte göra något speciellt idag, vi hörs!

   
 
Han kan, lillplutten!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>