Snart får jag jullov 

Dem flesta har nog redan fått det men jag får lov på tisdag. Egentligen är dem här dagarna helt onödig för imorgon har vi bars tomtespel och på tisdag har vi avslutning. Förstår helt ärligt inte varför skolan alltid ska krångla till saker, men jag antar att det hör till. 

Ibland kan man faktiskt undra om lärare får gå en kurs för att vara extra besvärlig? Skolans system för hur man lär ut är otroligt korkat ibland. Världens utvecklas varje dag och skolan står kvar och joggar på samma ställe. Och ta inte detta som ett gnällande inlägg, för jag är medveten om det turen vi har som får gå i skola gratis. Tro mig, men alla är inte lika mån om den chansen som jag är och då hanterar skolan vissa situationer på ett korkat sätt. Jag tänker och har mycket åsikter, och jag är inte rätt för att yttra dem. Men det är tyvärr inte alltid okej. Jag vet helt ärligt inte hur många gånger en lärare har fnyst till mot mig och sagt att jag har dålig attityd när jag har sagt vad jag tyckt. Det gör mig så förbannad på riktigt. Usch. I dagens samhälle ska man inte få synas eller höras som tjej. Skolan säger att det ska vara ett jämställt samhälle och ändå agerar dem på ett motsatt sätt. Det om något förstår jag inte? 

Nu ska jag ta och sova lite. Ligger efter i sömn nu med dessa tidiga mornar och sena kvällar. 

   
 
Han är mitt lyckopiller, världens finaste bubbelito, vad bra du är. ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>