Jag är så stolt över min bäbis!

Jag är så chockad över dagens fantastiska hoppträning. Ludde och jag har haft det kämpigt i hoppning och jag har prövat så många olika saker och ändå har han gått med handbroms. Idag släppte något helt och det blev som en annan häst. Han hade inga tendenser till att stanna och tog tag i hindret precis som dem ska göra. Sen om det går alldeles för snabbt och distanserna inte är helt perfekta alla gånger spelar inte så stor roll just nu. Det viktigaste är att han har en positivt inställning och tycker det är roligt. 

Nu på slutet kunde vi faktiskt hoppa en bana på 70-80 cm, med kombination och galoppbommar, han klarade av allt galant, precis som jag vet att han kan göra. Jag tror inte att så många har trott på honom, och även jag har gett upp hoppet flera gånger. Men nu tror faktiskt jag att det kan bli en duktigt liten hopponny med lite träning och vilja. Idag för han en guldstjärna! 

Tyvärr var väl hoppträningen ungefär det ända som gick bra. Han var jätte bråkig att lasta, slängde sig ut från transport och rymde när han var i hage. Jag förstår inte vad han har fått i huvudet när det gäller transporten? Han har varit så duktig varje gång en nu helt plötsligt gick det inte. Som tur var kom det en snäll tjej och hjälpte oss. Jag hade tröttnat och började bli förbannad och att bli arg hjälper aldrig. Därför var det tur att vi fick hjälp. 

Så nu ska vi last träna. Lastningen måste fungera och han ska inte behöva bli stressad av det. Så nu på lovet får vi åka ut och bara ta det lugnt, lasta på honom och lasta av tills han är avslappnad och tycker det är okej. Jag tycker verkligen att det är så viktigt att sådant fungerar. Kan bli så farligt annars, och det vill inte jag. Jag vill inte utsätta Ludde eller någon annan för fara vid lastning. Så detta måste vi lösa. 

Men i helhet är jag nöjd. Allt kan ju inte vara perfekt. 

   
 Två gamla hopbinder, jag har film som jag ska försöka ladda upp till er! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>