Nu är det bestämt!

Ludde och jag kommer byta stall snart. Det ska både bli skönt och riktigt tråkigt då det här stallet som jag står i nu är sååå mysigt. Men transport sträckan dit är alldeles för lång och jag känner att jag inte hinner med allt som jag vill hinna med. Om man ska åka buss fram och tillbaka tar det över två timmar och jag har inte riktigt så mycket tid. Därför får jag nästan alltid stressa hos Ludde och det blir heller inte roligt i slutänden. Nu ska vi flytta till Stjärnholm och dit tar det 15 min med cykel.

Jag kunde inte ha hittat ett bättre stall att börja ha en egen häst i. Men nu när man börjar komma in i tänket och rutinerna för att ha en egen häst inser man hur otroligt mycket tid det faktiskt tar. Hon som det ser ut nu hinner jag inte med något annat ( knappt det kan verkligen måste hinna med ). Därför blev det rätt självklart att vi måste byta stallplats på honom.

Jag vet inte när vi ska flytta men jag kan tänka mig att det blir om 2-3 veckor. Nu när han står på Stjärnholm kommer jag också kunna ha han på alla mina lektioner och det underlättar också något otroligt. Jag känner att jag inte riktigt har den hjälp jag behöver nu med Ludde. Speciellt i hoppen. Missförstå mig inte nu, Ludde är världens snällast häst men när det kommer till hoppningen är han jätte komplicerad samtidigt som han är helt okomplicerad. Jag behöver i alla fall tränings hjälp för att kunde få honom säkrare, och hyra ridhus och ta ut en tränare en gång i veckan blir DYRT i längden. Och det tar ännu mera tid.

Jag tror att detta kommer bli minst lika bra som det är nu, plus att jag kommer spara tid och hinna med lite andra saker vid sidan om Ludde!

IMG_0548

Detta är Ludde i ett jäkla nötskal när det gäller hoppning, han tror att bommarna bits 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>