Nu är jag slut

Dagen har varit lång måste jag nog säga. Jag började skolan kvart i åtta vilket är 35 minuter tidigare än vanligt. Sen hade vi två föreställningar på skolan för alla andra elever. Första föreställningen var så pinsam för alla kunde inte texterna så det blev helt fiasko. Andra gången var mycket bättre men fortfarande inte super bra.
Sen hade vi en föreställning i kyrkan klockan sex för alla föräldrar som ville komma. Det var jätte många som kom och denna gång blev själva framträdandet väldigt bra också. Alla låtar satt som dem skulle och eftersom det blir ett litet eko när man är i en kyrka efter att man pratat/sjungit lät det otroligt fint.

Alla är nöjda och glada, även jag!

Nu ikväll har jag bara suttit och pluggat SO. Vi har samhälles prov i morgon och jag började plugga idag. Det är som vanligt, men hur jag än göra så brukar det gå bra på proven. Så jag litar på mig själv att detta också kommer gå väldigt bra ( Dock är jag lite tveksam faktiskt ).

I morgon ska jag ut till Ludde, förmodligen kommer det inte gå att rida på banan, och i sådant fall rider jag nog lite i hagen så att han får gå i alla fall. Det är en tråkigt årstid nu där det är svårt att hålla igång hästarna ordentligt om man inte har tillgång till ridhus varje dag som man jag trimma i ordentligt. Dock tror jag att det kommer bli en markant skillnad snart, jag hoppas verkligen på det i alla fall.

Jag hoppas på att ni har haft en fin måndag, och kom ihåg. Snart är det jullov och då får du vila, och du orkar kämpa sista veckan som er kvar nu! 

IMG_8437

#gammal 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>