Idag blir det Luciafirande!

Egentligen var det ju Lucia igår. Men på mina skola har vi Luciatåget idag. I år ska jag vara med faktiskt. Det var så himla länge sen jag var med i ett Lucia tåg. Det var nog i femma jag var med senast. Jag tycker det är så kul att jag får chansen att vara med i år. På min skola är det alltid niorna som uppträder i Luciatåget. Jag ska vara tärna, har varit tärna alla år också som jag har varit med i ett Luciatåg. Nästan en tradition. Nej men Lucia skulle jag aldrig vilja vara. Jag är alldeles för rädd om mitt hår för att våga ha levande ljus i en krona på huvudet. Jag är rädd redan nu att mitt hår ska brinna upp.

Vi gör två föreställningar i skolan och en i kyrkan på kvällen för alla föräldrar som vill komma och titta på oss. Ska bli jätte roligt. Jag älskar att sjunga och jag älskar alla jullåtar. Detta kommer absolut vara en av nians höjdpunkter.

Hoppas ni får en fin dag idag.

IMG_1612

Titta så fantastiskt fint ett Luciatåg kan vara.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>