Hej på er!

Det var ett tag sen sist. Men idag började jag pyssla lite med en ny design och då kände jag att jag gärna vill börja skriv lite här igen. Denna gången ska jag dock gå in med bloggandet helt villkorlöst. Jag vill inte känna någon press utan jag vill bara kunna skriva av mig ibland. Så jag kan helt ärligt inte säga hur uppdateringen kommer bli. I mina tankar är det ju uppdatering varje dag som gäller, men jag vet inte faktiskt.

Egentligen har inte så jätte mycket hänt. Jag fortsätter att utvecklas med Ludde, sakta men säkert ( halvsäkert i alla fall ) framåt. Vi upptäcker lite nya problem ibland, och löser lite problem ibland. Det är speciellt faktiskt, att ha ”egen” häst. Även fast Ludde inte är min på pappret så är du ju jag som har hand om honom och ser till att han ska överleva och må bra. Det är en ganska mäktig känsla faktiskt, att jag, femton år gammal faktiskt har en häst. Ett stort  djur på 500 kilo som jag har ansvar för.

Ja ni, när man skriver det så kan man ju förstå att många föräldrar säger nej till att ha en häst. Och nu tycker jag att dem föräldrar som säger nej till sina tioåringar som vill ha en egen häst är otroligt kloka. Oavsett om man är jätte duktig på att rida är man inte mogen för att ha en helt egen häst om man inte har föräldrar som är insatta. Förlåt om jag krossar någons dröm, men din dag kommer också vill jag lova.

Nu ska jag avsluta detta inlägg innan det blir alldeles för långt. Var rädda om varandra nu när det är så mörkt och kallt!

DSC_2144

Första gången jag satt på hans rygg.. <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>