Just nu har jag för få timmar på dygnet

Wow.. Min tid räcker inte riktigt till om jag får säga det själv. Just nu är det väldigt hektiskt, och helgen kommer bli värre än någonsin. Vet inte ännu hur jag ska lösa detta? Men det får helt enkelt gå på något sätt.

Igår när jag kom ut till Ludde såg jag att han hade dragit bort båda framskorna, typsikt. Hovslagaren kommer inte först på måndag, kul. Inte vad jag hade planerat. Han har vilat en del nu för han har känts trött och så. Han har ju gått jätte mycket i sommar så ville att han skulle få vila upp sig lite. Men nu var tanken att hårdträningen skulle börja, så blir det ju inte just nu. Tråkigt.

Vi får se hur uppdateringen blir, som sagt, har så mycket just nu så försöker så gått som det bara går.

IMG_9853

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Just nu har jag för få timmar på dygnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>