Första hopptävlingen för denna termin

Igår var det hopptävling och jag startade vid tidigt lunch ungefär. Jag har ju knappt ridit Betty och speciellt inte hoppat henne mycket. Men jag är ändå väldigt nöjd måste jag säga. Vi fick fyra fel på grund av en rivning och den var mitt fel. Men det var inte direkt mitt fel att jag red så dåligt mot det hindret. När Betty var yngre sköt hon sin sadel mot höger sida, asså den gled så att den låg snett mot höger. Hon har varit jätte bra ett tag men nu efter sommaren har jag känt samma tendens till att hon skjuter sadeln åt höger. Och igår när jag kom i en ganska snäv sväng höll jag på att glida runt nästan, att reda med sned sadel när man ska hoppa är inte helt lätt. Så självklart rev vi ett hinder.

Men om man bortser från det var hon jätte duktig, pigg och glad ( nästan för pigg ). Hon hoppade jätte fina språng och tog i precis som hon skulle.

Självklart kunde första tävlingen ha börjat bättre, men med tanke på situationen är jag hel nöjd verkligen. Betty skötte sig fint och gjorde som jag sa och det räknas mest tycker jag. Förutom att sadeln gled hade jag en grym känsla också!

IMG_8708

Min favorit <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>