Fredag fredag, alla älskar fredag

Skoldagen är dock inte min favorit dag, det är en av våra senaste dagar och jag kan ju inte jubla över dem lektionerna vi har. Men äntligen är det helg snart. På söndag ska jag tävla Betty, för nästa helg är det lokalhopptävling som vi ska vara med på. Först hade jag tänkt att ta med mig Ludde. Men jag tror det blir bättre om jag har Betty nu, Ludde är ju lite osäker och stannar gärna istället för att hoppa, han vill absolut inte riva, så om han känner att han kommer lite fel eller om han blir osäker över något. Stannar han istället för att riskera att riva. Jag ska i alla fall hoppträna med honom i helgen.

Idag efter skolan är det dressyrträning, TAGGAD! Första träningen vi gör tillsammans, ska bli så roligt att få någon som kollar på oss och kan ge mig tips på hur jag ska göra för att det ska gå så bra som bara möjligt. Det går väldigt bra redan nu tycker jag, men ska ändå bli kul att få saker att jobba med.

Nu ska jag åka till skolan, hörs sen.

IMG_0142

Bara Ludde bildet, har så många! ( Tygeln ser jätte konstig ut jag vet, men gummityglar utan handskar fungerar inte, det bara glider och glider och glider.. )

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>