Jag vet inte riktigt hur jag ska göra?

Just nu är jag rätt förvirrad faktiskt. Nu när Ludde har kommit har mycket ändrats och helt plötsligt har en helt ny häst nästan all min uppmärksamhet. Jag älskar redan Ludde, han är underbar och precis min typ av ponny. Men just nu står jag mellan två val. Ha Ludde mera som dressyr häst, små hoppa lite hemma på gården och fortsätta hoppa Betty och tävla henne, eller göra allt med Ludde, satsa allt på honom.

Självklart vill jag satsa allt och lite till på Ludde, men det känns rent ut sagt förfärligt att bara släppa Betty, gå vidare till en ny häst och börja göra allt med den istället, allt som jag och Betty brukar göra. Betty är den finaste hästen jag vet, Ludde är bra, så jäkla jäkla bra, men Betty är bara bättre. Det är Betty som jag älskar över hela mitt hjärta, även fast jag har Ludde nu ( VILKET JAG ÄR TACKSAM ÖVER TILL MÅNEN OCH TILLBAKA ), är Betty min dröm, det är hon jag vill ha som min egna.

Jag har ridit henne i snart tre år och vi är otroligt sammansvetsade, jag känner att jag har bildat ett starkt band med henne, även fast hon är en ridskolehäst som flera, flera människor rider hela tiden. Betty betyder allt för mycket, verkligen allt och jag vill inte ge upp allt vi har byggt upp under tre års tid.

Men samtidigt vill jag inte göra min och Luddes resa halvdan, jag älskar ju honom också, och vill verkligen satsa på honom, men då kommer ju tankarna att jag överger det finaste jag har, min boppi ( kallar Betty för det ).
Just nu står jag i en twist, med mig själv, vet inte riktigt hur jag ska göra nu? Detta måste jag verkligen fundera på, vad hade ni gjort? Behöver verkligen hjälp nu.

IMG_0088 11953148_1148056195221901_8654895746092136807_n

Två väldigt fina hästar, som jag gillar så mycket!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Jag vet inte riktigt hur jag ska göra?

  1. Jag tycker verkligen inte att du ska skynda för mycket med ludde. Du har precis börjat rida honom så jag tycker att du i början ska satsa mer på Betty tills du liksom känner att hon inte kan lära dig så mycket mer och du inte kan lära henne så mycket mer. Då är det dags att satsa mer på ludde. Så jag tycker inte att du ska känna någon press med att rida ludde fullt ut i början när du inte än känner dig klar med Betty! Ludde kanske är något mer för framtiden när ni är lite mer sammansvetsade? Lycka till nu! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>