På fredag är det äntligen dags att börja träna!

På fredag gör jag och Ludde våra första träning tillsammans, känns verkligen sjukt bra att få träna för en tränare som kan ge mig tips och hjälpa mig att utvecklas med honom. Även fast det är sjukt kul att rida själv, så är det ännu roligare att rida för en tränare. Nu kommer hon kunna ge mig tips som jag sen kan fortsätta att träna med varje dag. Jag och Ludde ska bli grymma tillsammans, det har jag liksom redan bestämt. Men ska man bli grym krävs det träning, träning och lite mera träning.

Jag skaffade Ludde för att jag ville utvecklas inom det jag älskar mest. Och jag tror inte på att man utvecklas om man inte tränar regelbundet, det är en av anledningarna till att jag red kvar på Stjärnholm som lektions ryttare, många vill bort från ridskola och gå vidare, men jag är helt tvärt om, jag ser det som en möjlighet att få rida olika hästar en dag i veckan, och att få träna för tränare som jag vet är grymma. Sen ligger stjärnholm mig så varmt om hjärtat att jag skulle inte klara av att sluta haha.

Jag vill verkligen utvecklas inom denna sport och bli grym, man får inte säga såhär i Sverige, men jag vill bli bäst, och det ska jag satsa för. Även om jag inte har fem elit hopphästar som jag får borstade och inledda i ridhuset med utrustningen på, så vet jag att jag kan lyckas, jag kommer lyckas om jag kämpar för det.

Jag har världens finaste och grymmaste Luddebubbis, som är precis lika orutinerad som jag är typ. Perfect match. ♥

IMG_0033 IMG_0044 IMG_0578 IMG_0570

 

Just love him.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “På fredag är det äntligen dags att börja träna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>