♥ Marona ♥

Igår fick jag pröva att hoppa Marona. Egentligen fick jag Fortuna, men jag har hoppat henne två gånger och jag är inte så förtjust i henne. Jag vet egentligen inte varför? Vi klickar bara inge bra tillsammans tycker jag och då blir det inte så kul att rida. Jag fick i alla fall byta till Marona och det är jag otroligt tacksam för då hon var helt underbar att hoppa.

På en långsidan var det två hinder med sex galoppsprång emellan, på andra sidan var det tv studs, sen ett galoppsprång till ett stigsprång. Övningen var rolig och det var en bra övning med tanke på att det var första gången jag hoppade henne.

Jag är otroligt nöjd över hela passet. Marona hade en bra känsla mot hindret och kom på rätt avstånd varje gång. Hon var pigg och glad och sökte sig mot hindret. Även fast vi inte hoppade så jätte högt igår hoppade hon väldigt mycket med kroppen. Hon hade luftiga härliga språng och var jätte trevlig att hoppa. Som sagt, jag är så nöjd och vill mer än gärna hoppa henne igen!

IMG_9062

Visst är hon fin!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>