Första hoppträningen med Betty för i år börjar perfekt!

Hon är så fruktansvärt duktig måste jag säga. Jag blir så stolt över henne fantastiska insatts, och att hon alltid, alltid försöker. Idag var hon bäst helt klart!

Vi hoppade en lydnads bana idag, Betty och jag är bäst tillsammans när det är banhoppning. Men idag var hon otroligt fin och skötte sig jätte bra även fast det var krångliga kombinationer. Hon är ju ganska kraftig så allt blir ju svårare för henne. Men som sagt, hon var jätte duktig. Hon hoppade väldigt fint med ryggen idag också. Ibland hoppar hon inte med ryggen alls och dem sprången blir verkligen inte sköna, är som att sitta på en planka. Men idag tog hon faktiskt i med ryggen och det kändes helt otroligt bra. Vi flög över alla hinder som om vi inte hade gjort något annat.

Jag är super nöjd, världens finaste häst. <3

2015117213847468671088923_sbig

Jag älskar henne så mycket, hon är den finaste varelsen på denna jord, inget kan beskriva henne med ord!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>