video från hopptävlingen i söndags!

Jag är verkligen så nöjd med rundan. En av dem bästa rundorna i mitt liv. Det ända språnget som inte blev bra var hinder nummer tre i grundomgången. Betty hoppade ett super fint språng, men jag hänge inte med då jag trodde hon skulle ta ett galoppsprång till. Missförstånd från min sida helt klart. Annars satt verkligen hela banan, varje språng, varje linje. Jag är så nöjd, verkligen SÅ NÖJD!

Världens finaste häst!

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

14 reaktion på “video från hopptävlingen i söndags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>