Hur var mitt 2014? ( Del fyra, sista delen. )

Nu har vi kommit till sista delen och här tänkte jag summera året.

Jag har haft ett otroligt bra år. Mycket, mycket har hänt och jag utvecklats väldigt mycket som människa. Jag är lite mognare och tänker lite annorlunda. Fullt normalt med tanke på min ålder. Jag har varit väldigt glad och väldigt pigg under hela året, jag har verkligen mått bra. 

Bloggen har gått lite upp och mer, inget toppen år direkt, men när jag väl har kämpat på med bloggen har det gått helt okej. Jag har känt mig lite tveksam på vad jag vill med bloggen, därför har det blivit lite pauser här och där, vissa längre än andra. I slutet av 2014 tog jag i alla fall beslutet att byta portal då jag kände att horseworld inte var rätt portal längre. Hittills är jag super nöjd över det beslutet.

Jag är så nöjd över 2014, det har varit bästa året i mitt liv, och jag ska göra 2015 ännu bättre. Jag ska sprida ännu mera glädje, vara en positivare människa och satsa ordentligt på det jag vill. Om du aldrig vågar göra något, hur ska du då lyckas vinna? Det är något jag verkligen har lärt mig. 

2014, I love you. 2015, I’m gonna love you more. <3

IMG_9471.PNG

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Hur var mitt 2014? ( Del fyra, sista delen. )

 1. Alla har vi våra svackor med bloggning och har man inget att skriva om så tycker jag att man inte ska känna sig tvingad.
  Kul du bytte portal, det ska ju kännas rätt =)

  • Känner precis samma sak, bloggningen för mig ska aldrig bli ett tvång utan det ska vara något som jag tycker är roligt. Allt känns mycket bättre här faktiskt, känns mera som jag liksom! 😀
   Kram!

  • Jag instämmer helt på det, hon är super fin i rosa!!
   Betty ( som hästen heter ) tackar och bockar för det!! 😀
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>