Nu har jag en dejt framför mig..

.. Med kudden!!! Bättre kan det inte bli. Blev lite sent nu, men mamma och jag har tittar på Frozen ( Frost på Svenska ). Jag har sett den förut, men det hade inte mamma så vi passade på att kolla på den. Jag måste säga att den filmen är helt underbar. Många tycker säkert den är svin larvig, men det är ju as bra. Olaf är ju det sötaste som någonsin funnits.

Dagen har varit riktigt bra annars. Har hunnit gymma, städat hos alla kaniner och hunnit rida ett pass. Jag har även hunnit skriva mycket till bloggen. All info om mig och Betty är uppdaterad, in och läs vetja!

I morgon händer inget speciellt, jag ska förmodligen till gymmet med Melissa, annars blir det bara att plocka bort allt mitt julpynt. Som jag inte han göra idag. Det måste ju också göras någon gång tyvärr, mycket roligare att sätta upp allt än att ta ner det.

Nu är mina ögonlock riktigt tunga. Så vi hörs i morgon istället.

IMG_9388.JPG

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Nu har jag en dejt framför mig..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>