Nu är banan bygg och inpluggad

Nu är banan inpluggad i huvudet. Jag gillar banan, den är lite svårare än vad den brukar vara vilket är roligt. Kul med lite ny utmaningar. Ett tag var det nästan samma bana hela tiden, vilket blev väldigt segt. Men nu känns allt jätte bra och banan sitter fast som tuggummi, nu i alla fall.

Lite mera taktik snack. Som ni vet är min plan att först och främst bli felfri, sen att få en okej tid är ju inget att klaga på. Jag har tänkt att jag ska rida så snäva svängar som jag vågar och kan, just för att få in lite tävlings känsla i kroppen. Nu har jag ridit på säkerhet alla andra gånger, någon gång måste man ju våga lite. Man måste våga för att vinna, fast nu spelar det ingen roll om vi vinner eller inte. Klara vi av att nolla och köra ordentliga omhoppningsvängar har vi vunnit, över oss själv – det är det viktigaste.

 

Åh, nu är jag så, så, så taggad. Ska bli så roligt verkligen!

dsc_0055_5390adf2ddf2b330aeb37aa8 dsc_0056_5390ae03ddf2b372c24c8b2a

 

Titta mitt ansiktsuttryck på bilden ovan, HAHAHA!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>