Äntligen har jag fått sitta på hennes rygg igen!!

Åh, jag fick min älskade Betty idag, som jag har saknat henne! Blev så lycklig att jag ville börja gråta när jag hörde att jag skulle få rida henne. Betty hade också haft en vila, hon hade vilat i en vecka så det passade riktigt bra att hon fick röra lite på sig och bli igenom riden. När hon har stått blir hon oftast seg faktiskt, dem flesta hästarna blir ju pigga, men Betty blir väldigt seg istället. Det märkets verkligen, man fick vara på henne rätt mycket i början, men sen i när vi började galoppera gasade jag på som en galning rent ut sagt, och då vaknade hon lite bättre.

Betty var super fin idag, det märktes lite att hon inte hade blivit igenom riden ordentligt på ett tag. Men efter lite arbete blev hon precis så fin som hon brukar vara, väldigt rund och mjuk. Vi övade på en massa olika saker, men det var inget super ansträngande arbete, så det passade bra för oss båda.

Jag är jätte nöjd. Nu känns det väldigt bra inför söndag. Startlistan hade kommit upp i stallet, jag startar först med Betty i min klass. Första tävling för i år, Ebba och Betty varsågod och rid!

IMG_8750 IMG_8494

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Äntligen har jag fått sitta på hennes rygg igen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>